Monday, January 27, 2014

Vacature administratief medewerker


Aan de slag als administratief medewerker bij Idee Kids VZW tijdens de vakantie!








Wie zijn wij? 




Idee Kids is een landelijk erkende vzw die kinderen van 3 tot 12 jaar een schitterende vakantie bezorgt. Verspreid over 19 locaties in Vlaanderen worden kinderen ondergedompeld in een specifiek educatief thema.


We willen kinderen in een duurzame omgeving kansen geven om vanuit hun eigen sterktes de toekomst vorm te geven. Er nemen jaarlijks 24.000 kinderen deel aan de kampen verspreid over onze 19 locaties in Vlaanderen


Op zoek naar...



We zijn op zoek naar een administratieve kracht om het rekruteringsteam bij te staan tijdens de drukke periode zoals de paasvakantie en/of de zomervakantie.
 

Ben je minstens 19 jaar en heb je een administratieve aanleg? Werk je vlot en ordelijk en ben je flexibel? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Wij bieden je een tijdelijk contract en een aangename werkomgeving.



Heb je zin om aan de slag te gaan bij Idee Kids op kantoor tijdens de Paas- en/of de zomervakantie? Twijfel dan niet langer en neem contact op via karen.d@ideekids.be of op het nummer 0497 41 82 31. 

Groetjes! 
Idee Kids VZW




No comments:

Post a Comment