Tuesday, May 12, 2015

Nieuwe briefings + breng een vriend mee


Voor je op kamp gaat moet je sowieso een briefing volgen. Op deze briefing leer je onze organisatie beter kennen, zeggen wij wat we verwachten van een monitor op kamp, geven wij vele tips&tricks en zeggen we jullie ook wat er in 2015 nieuw is. Bovendien zie je ook al eens een heleboel andere monitoren waarmee je ook (kamp)verhalen kan uitwisselen.

Ben je nog niet ingeschreven voor een briefing? Schrijf je dan zeker zo snel mogelijk in! Onderaan deze post kan je alle briefings terugvinden. Kijk zeker eens naar de lijst, want op 27 juni hebben wij 2 nieuwe briefings in Mechelen voor zowel monitoren als KV's.
Opgelet: je hoeft zeker niet te wachten tot je ingepland bent om reeds naar een briefing te komen. Schrijf je gerust al in, wij proberen je zo snel mogelijk op te bellen om je kampen vast te leggen.

Breng een vriend mee
Zijn jouw vrienden de geschikte kandidaten om (samen met jou) kamp te geven? Breng ze dan gerust mee naar de briefing. Op die manier kunnen ze al kennismaken met de organisatie.  Wanneer ze dan ingepland worden om kampen te geven, moeten ze vanzelfsprekend dan geen briefing meer volgen.

Volledige lijst met briefings:


Briefings voor monitoren:
Briefings voor kampverantwoordelijken:
 

No comments:

Post a Comment