Wednesday, June 17, 2015

Vacature - Iedereen telt mee!



Ook deze zomer gaat Idee Kids samen met Partena ziekenfonds & partners op toer langs de 21 Idee Kids kampplaatsen. Onder het motto ‘Iedereen Telt Mee' laten we kinderen op een educatieve manier kennis maken met het leven met beperkingen. Hoe is het om blind te zijn? In een rolstoel te bewegen?

Met de Iedereen Telt Mee - actie wil Idee Kids duidelijk maken dat iedereen welkom is op kamp. Ook wie een beperking heeft of zorgbehoevend is. We vinden het dan ook belangrijk dat kinderen voelen hoe het is om een beetje ‘anders’ te zijn. Zodat zij er meer begrip voor kunnen opbrengen, er rekening mee leren houden en er goed mee kunnen omgaan.

Waar?

Je rijdt doorheen heel Vlaanderen met het Iedereen Telt mee-busje.

Voorwaarde?

Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Je bent flexibel en enthousiast
Je bent beschikbaar in zomer 1 (06/07 tem 10/07),  zomer 2 (13/07 tem 17/07), zomer 7 (17/08 tem 21/08) en zomer 8 (24/08 tem 28/08).

Wat?

Je rijdt met het ITM-busje naar de kampplaats. Daar zet je al het materiaal klaar. Per kamp en per groepje komen de kinderen langs om de activiteiten te doen.  De activiteiten zijn: rolstoelparcours, krukken, blinddoek, informatief spel, ... Als begeleider van de Iedereen telt mee actie begeleidt je de kinderen

Interesse?

Schrijf je online in via via deze link en voeg je CV en motivatiebrief toe.

No comments:

Post a Comment